wwasyl59 0 Zgłoś wwasyl59 0 Napisano 3 Lutego Mam pytanie , czy pomimo metalowej zasuwki na wylot , przedostała sie Wam mysz ryjówka (u mnie były dwie) , oczywiście demolując rodzinę pszczelą. Mieliście może takie przypadki , co dalej czym dezynfekować , co z pełnymi plastrami czy można je wykorzystać do np. odkładów ? Na marginesie słyszałem ze te zasuwki plastikowe są bardziej ''szczelne''. ps. zabezpieczenie miałem gdzieś od początku września , czyli przez nie musiała sie później przedostać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArkadiuszC 9 Zgłoś ArkadiuszC 9 Napisano 3 Lutego Godzinę temu, wwasyl59 napisał: Mam pytanie , czy pomimo metalowej zasuwki na wylot , przedostała sie Wam mysz ryjówka (u mnie były dwie) , oczywiście demolując rodzinę pszczelą. Mieliście może takie przypadki , co dalej czym dezynfekować , co z pełnymi plastrami czy można je wykorzystać do np. odkładów ? Na marginesie słyszałem ze te zasuwki plastikowe są bardziej ''szczelne''. ps. zabezpieczenie miałem gdzieś od początku września , czyli przez nie musiała sie później przedostać.. Nie dziaduj, plastry przetop, tak mogła się przedostać opowiadał mi jeden człowiek o biologii tych pożytecznych zwierzątek. Co do szczelności plastikowych się nie wypowiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach