PasiekaBraci 0 Zgłoś PasiekaBraci 0 Napisano 9 Stycznia 2020 Witam Kiedy dostaje się dalsze informacje w sprawie refundacji miodarki? Dostałem maila z potwierdzeniem zgłoszenia, ale nie wiem co dalej :-) z racji że będę z programu korzystał pierwszy raz to za wiele nie wiem :-) Wiem że zwrot na te ok 50% dostaje we wrześniu, ale kiedy mam ją zamówić? Ja zgłosiłem się na miodarke od lysonia. Czy dostanę ją na wirowanie rzepaku? Będę bardzo wdzięczny za informacje od kogoś kto już kupował miodarke u lysonia na refundację :-) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roburus 34 Zgłoś roburus 34 Napisano 9 Stycznia 2020 Witam Kiedy dostaje się dalsze informacje w sprawie refundacji miodarki... Pozdrawiam Obecnie czekamy na umowy z KOWR, jak dostaniemy i podpiszemy, natychmiast przekażemy taką informację. Natomiast aby wiedzieć co członkowie Polanki chcieliby zakupić i na jaką kwotę wystąpić do KOWR o dofinansowanie zbieramy zapotrzebowanie od poszczególnych pszczelarzy, natomiast aby nie dzwonić do nas informujemy emailem o otrzymaniu takiego zgłoszenia. Procedura będzie wyglądało to tak: 1 Otrzymanie umowy z KOWR 2 Podpisanie umowy i odesłanie do KOWR 3 Przysłanie umowy przez KOWR 4 Opublikowanie podpisanych umów 5 Jeśli chodzi o sprzęt - Darek przygotuje i roześle umowy 6 Należy zakupić sprzęt 7 Dalsze informacje będą dołączone do umów przez Darka. 2 vega i Krzychu dodali reakcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PasiekaBraci 0 Zgłoś PasiekaBraci 0 Napisano 10 Stycznia 2020 Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź :-) a można zapytać się kiedy Państwo udało podpisać się umowy w zeszłym roku? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr_S 205 Zgłoś Piotr_S 205 Napisano 10 Stycznia 2020 Ostatnie 2 lata to pierwsza połowa marca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PasiekaBraci 0 Zgłoś PasiekaBraci 0 Napisano 5 Marca 2020 Dziękuję bardzo za odp Trochę późne podziękowania, ale szczere Życzę udanego sezonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr 29 Zgłoś Piotr 29 Napisano 20 Marca 2020 W dniu 10.01.2020 o 14:54, Piotr_S napisał: Ostatnie 2 lata to pierwsza połowa marca. W tym roku się nie sprawdziło - koronowirus? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach