roburus 34 Zgłoś roburus 34 Napisano 23 Września 2019 Czas do złożenia zamówień 15.10.2019 Pszczoły: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAO__c1ydJZUN0dEQkJSWTA5UlZGOE0xQUhGRldHNUJNSy4u Sprzęt: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAO__c1ydJZUQkxYUkZSUEVTOVU0WEZIRjg4REY4NDVDRy4u Pasieka wędrowna: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAO__c1ydJZUOEpNRDQxSVJIMDdGSDQ1T0dNV01ZMjZCMy4u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PasiekaBraci 0 Zgłoś PasiekaBraci 0 Napisano 25 Września 2019 Witam Nie wiem czy w tym poście można zadawać pytania, ale zaryzykuję Czy w pkt 10 "Numer wpisu do rejestru weterynaryjnego lub numer pasieki" mogę wpisać nr sprzedaży bezpośredniej? ( mam go do odebrania w piątek) a jak nie to może ktoś mi doradzić który ma wpisać? ja mam dokumenty z weterynarii tylko z takimi numerami: PIW HŻ 5202/9/18 lub działalność ta została objęta nadzorem weterynarii pod pozycji numer 186. Pierwszy raz będę starał się o dotację i nie do końca wszystko wiem I druga sprawa... Jak w maju zapisując się do polanki zgłosiłem 60 rodzin a teraz do zimowoli przygotowałem 70 to mogę wpisać w ilość rodzin 70? Bardzo dziękuję za szybką odp Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyżak 4 Zgłoś Krzyżak 4 Napisano 26 Września 2019 W punkcie 10 wpisujesz: "186" Ilość rodzin: "70" liczy się stan na 30.09.2019 r. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asper 1 Zgłoś Asper 1 Napisano 26 Września 2019 Jak w maju zapisując się do polanki zgłosiłem 60 rodzin a teraz do zimowoli przygotowałem 70 to mogę wpisać w ilość rodzin 70? A zgłosiłeś aktualną liczbę rodzin do PLW? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PasiekaBraci 0 Zgłoś PasiekaBraci 0 Napisano 26 Września 2019 Bardzo dziękuję za odp. Tak, zgłosiłem większą ilość do PLW. A co do nr weterynaryjnego to wybrałem dzisiaj decyzję o SB i tam jest numer Jeśli czegoś nie pomyliłem to chyba już wszystko wiem Ale dla pewności zapytam się bardziej doświadczonych kolegów. Mam taki nr. 18645607. Ten nr mogę wpisać? czy już lepiej jak wspomniał Krzyżak 186? Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mardrak 0 Zgłoś mardrak 0 Napisano 26 Września 2019 Czy ule odkładowe też można zamawiać w ramach refundacji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roburus 34 Zgłoś roburus 34 Napisano 27 Września 2019 Witam Nie wiem czy w tym poście można zadawać pytania, ale zaryzykuję Czy w pkt 10 "Numer wpisu do rejestru weterynaryjnego lub numer pasieki" mogę wpisać nr sprzedaży bezpośredniej? ( mam go do odebrania w piątek) a jak nie to może ktoś mi doradzić który ma wpisać? ja mam dokumenty z weterynarii tylko z takimi numerami: PIW HŻ 5202/9/18 lub działalność ta została objęta nadzorem weterynarii pod pozycji numer 186. Pierwszy raz będę starał się o dotację i nie do końca wszystko wiem I druga sprawa... Jak w maju zapisując się do polanki zgłosiłem 60 rodzin a teraz do zimowoli przygotowałem 70 to mogę wpisać w ilość rodzin 70? Bardzo dziękuję za szybką odp Pozdrawiam Bardzo dziękuję za odp. Tak, zgłosiłem większą ilość do PLW. A co do nr weterynaryjnego to wybrałem dzisiaj decyzję o SB i tam jest numer Jeśli czegoś nie pomyliłem to chyba już wszystko wiem Ale dla pewności zapytam się bardziej doświadczonych kolegów. Mam taki nr. 18645607. Ten nr mogę wpisać? czy już lepiej jak wspomniał Krzyżak 186? Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Pełny numer weterynaryjny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jokaz 102 Zgłoś jokaz 102 Napisano 27 Września 2019 Czy ule odkładowe też można zamawiać w ramach refundacji? Zadzwoń tu: 22 452 54 00 I daj odpowiedź nam wszystkim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PasiekaBraci 0 Zgłoś PasiekaBraci 0 Napisano 27 Września 2019 Dzięki za odp. Formularze wysłałem, kiedy można otrzymać informacje czy dofinansowanie zostało przyznane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyżak 4 Zgłoś Krzyżak 4 Napisano 28 Września 2019 Czy ule odkładowe też można zamawiać w ramach refundacji? Do tej pory było tak, że jak było napisane "ul odkładowy", to refundacji nie było, ale jak było napisane "ul 5 ramkowy" to przyznawano. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzychu 1 Zgłoś Krzychu 1 Napisano 28 Września 2019 Pytanko, nazwa sprzętu oraz numer katalogowy to wpisuje z jakiegoś katalogu producenta czy jak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość daro Zgłoś Gość daro Napisano 28 Września 2019 Każdy producent ma listę wyrobów refundowanych i przepisać nr. wyrobu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
turdar 0 Zgłoś turdar 0 Napisano 29 Września 2019 czy łysoń ma już aktualny katalog z ofertą dotacyjną 2019/2020 bo coś nie mogę znaleść a chciałem wypełnić formularz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PasiekaBraci 0 Zgłoś PasiekaBraci 0 Napisano 29 Września 2019 Pytanko, nazwa sprzętu oraz numer katalogowy to wpisuje z jakiegoś katalogu producenta czy jak ? Witam U łysonia na stronie jest podany przy każdym sprzęcie indeks, przykładowo miodarka kasetowa ma taki: "Indeks: W205000G" więc wpisujemy to. Ewentualnie można sobie od nich pobrać katalog z refundacją na 2018/2019 i tam jest cała lista z kodem i cenami netto, brutto. A u innych producentów to nie wiem... pewnie mają podobnie Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PasiekaBraci 0 Zgłoś PasiekaBraci 0 Napisano 29 Września 2019 czy łysoń ma już aktualny katalog z ofertą dotacyjną 2019/2020 bo coś nie mogę znaleść a chciałem wypełnić formularz. ja też nie znalazłem, ale ten poprzedni ma takie same ceny ewentualnie dla pewności można sprawdzić na stronie czy się cena zgadza, bo indeksy mają takie same Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
turdar 0 Zgłoś turdar 0 Napisano 29 Września 2019 pytam bo przy poprzedniej refundacji też nie miałem aktualnego katalogu a sie okazało że łysoń podniósł ceny i musiałem zmieniać dane w gotowej umowie-niepotrzebne kłopoty dla mnie i dla prowadzącego projekt . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzychu 1 Zgłoś Krzychu 1 Napisano 29 Września 2019 Ja wpisałem z aktualnego katalogu, oby nic sie nie zmieniło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość daro Zgłoś Gość daro Napisano 29 Września 2019 Zrób screen z cennikiem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_K 4 Zgłoś Bartek_K 4 Napisano 30 Września 2019 Aktualny katalog Łysonia to katalog 2019 https://lyson.com.pl/content/55-pobierz-materialy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_K 4 Zgłoś Bartek_K 4 Napisano 2 Października 2019 Czy orientuje się ktoś czy refundacji podlegają same stojaki pod ule? Firma produkuje wyłącznie stojaki, nie produkuje uli i innego sprzętu pszczelarskiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość daro Zgłoś Gość daro Napisano 2 Października 2019 https://lyson.com.pl/akcesoria-do-uli/2966-stojak-statyw-ze-stali-ocynkowany-1-szt-2059766050390.html Firma ma być płatnikiem VAT i to (chyba ) jedyny wymóg. To co robi nikogo nie obchodzi . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyżak 4 Zgłoś Krzyżak 4 Napisano 2 Października 2019 Czy orientuje się ktoś czy refundacji podlegają same stojaki pod ule? Firma produkuje wyłącznie stojaki, nie produkuje uli i innego sprzętu pszczelarskiego. Nie podlegają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek_mb 20 Zgłoś maniek_mb 20 Napisano 3 Października 2019 Czy orientuje się ktoś czy refundacji podlegają same stojaki pod ule? Firma produkuje wyłącznie stojaki, nie produkuje uli i innego sprzętu pszczelarskiego. Warto poszukać w https://www.arimr.gov.pl/rynki-rolne/wsparcie-rynku-produktow-pszczelich/wsparcie-rynku-produktow-pszczelich-na-lata-2020-2022.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jokaz 102 Zgłoś jokaz 102 Napisano 3 Października 2019 Firma Babik - Sabat podniosła ceny na niektóre swoje wyroby. Ponad 20 % Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo73 0 Zgłoś olo73 0 Napisano 8 Października 2019 Zapraszamy do zapoznania się z katalogiem firmy Apitec na sprzęt dotacyjny na rok 2020 Katalogi dostępne na stronie www.apitec.pl . Oferujemy również sprzęt refundowany firmy Łysoń Katalog do pobrania: https://tiny.pl/tp9rp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach