KrystynaS. 2 Zgłoś KrystynaS. 2 Napisano 6 Lipca 2019 Przypominam, że 15 lipca kończę program zakupu leków. Na chwilę obecną mam jeszcze wolne fundusze. Po tym terminie nie przyjmę już żadnej wpłaty na zakup leków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzychu 1 Zgłoś Krzychu 1 Napisano 10 Lipca 2019 Witam, czy jako nowicjusz moge sie starać o leki w tym roku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrystynaS. 2 Zgłoś KrystynaS. 2 Napisano 11 Lipca 2019 Witam, czy jako nowicjusz moge sie starać o leki w tym roku ? Tak. Mam jeszcze wolne fundusze. Wpłata za leki musi wpłynąć na konto Polanki do 15 lipca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GEMBARA.PL 2 Zgłoś GEMBARA.PL 2 Napisano 29 Października 2019 Tak. Mam jeszcze wolne fundusze. Wpłata za leki musi wpłynąć na konto Polanki do 15 lipca. Na jaki adres odesłać książkę leczenia zwierząt.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roburus 34 Zgłoś roburus 34 Napisano 29 Października 2019 Na jaki adres odesłać książkę leczenia zwierząt.? W paczce miałeś podany adres. Jeśli pamiętam to do Krystyny wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach