Piotrpf Zgłoś Piotrpf Napisano 7 Listopada 2018 Dzień dobry. Jestem tzw. Kowalskim w temacie pszczelarstwa. Chę dowiedzieć się u źródła czy można zakupić gdzieś miód wytworzony w sposób tylko naturalny bez udziału żadnej "chemi" z terenów jak najmniej zanieczyszczonych wszelkimi pestycydami i innymi zanieczyszczeniami. Czy jest to dziś możliwe ? Bardzo proszę o bezinteresowność i z góry dziękuję za pomoc w uzyskaniu odpowiedzi. Z poważaniem Piotr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr_S Zgłoś Piotr_S Napisano 7 Listopada 2018 Przede wszystkim napisz skąd jesteś. To ułatwi sprawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrpf Zgłoś Piotrpf Napisano 8 Listopada 2018 Jestem z Milanówka. Miejscowość 20 km na południowy zachód od Warszawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danek Zgłoś danek Napisano 11 Listopada 2018 mam jeszcze rzepak, akację z domieszką rzepaku, lipę z domieszką akacji, i taki sierpniowo-wrześniowy wielokwiat, kilka razy w tygodniu jestem w okolicy Milanówka/grodziska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach