Pasieka Wiktoria 0 Zgłoś Pasieka Wiktoria 0 Napisano 26 Listopada 2018 Kiedy będą podpisywane umowy na sprzęt ? jakiś przybliżony termin . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roburus 34 Zgłoś roburus 34 Napisano 30 Listopada 2018 To wiedzą tylko peacownicy KOWR Kiedy będą podpisywane umowy na sprzęt ? jakiś przybliżony termin . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bocian 20 Zgłoś Bocian 20 Napisano 7 Lutego 2019 Kowr rozesłał umowy do podpisu. Czyli za parę dni będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roburus 34 Zgłoś roburus 34 Napisano 7 Lutego 2019 Kowr rozesłał umowy do podpisu. Czyli za parę dni będą. dotarły i w poniedziałek powinny zostać podpisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bocian 20 Zgłoś Bocian 20 Napisano 8 Lutego 2019 dotarły i w poniedziałek powinny zostać podpisane Proszę sprawdzić jaki macie kod pocztowy KOWR. Ja mam 01-2017. ot kłopot. I co tu zrobić. Już podpisane odesłałem. Na kopiach ksero zauważyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vega 82 Zgłoś vega 82 Napisano 12 Lutego 2019 Kiedy polankowicze mogą spodziewać się umów do podpisania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr_S 205 Zgłoś Piotr_S 205 Napisano 12 Lutego 2019 Myśmy umowy z KOWR podpisali natychmiast. Musimy poczekać na podpisanie przez KOWR, mieć przynajmniej datę podpisania by zacząć wysyłać umowy do pszczelarzy. Nie wolno nam tego zrobić wcześniej. A oto treść tych umów: Badanie miodu - umowa.pdf Gospodarka w Zakup lek??w - umowa.pdf Zakup sprz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vega 82 Zgłoś vega 82 Napisano 12 Lutego 2019 Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafał 4 Zgłoś rafał 4 Napisano 15 Lutego 2019 Kto zajmuje się w tym roku umowami na zakup sprzętu. I czy można jeszcze coś zmienić w zamówieniach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr_S 205 Zgłoś Piotr_S 205 Napisano 15 Lutego 2019 Dane tutaj: http://spp-polanka.org/kontakt/zawsze aktualne. Zmiany są możliwe, to zawsze indywidualna sprawa. Czasem KOWR mówi "dość - starczy już tych zmian", ale pojedyncze przypadki w całym programie to nie problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zrafal 7 Zgłoś zrafal 7 Napisano 16 Lutego 2019 Dzień Dobry. Czy refundacji podlegają inkubator - cieplarka do wychowu matek i dennicowy poławiacz pyłku ? Czy musi być zakupiona dennica z poławiaczem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr_S 205 Zgłoś Piotr_S 205 Napisano 16 Lutego 2019 Wszystko to jest napisane w umowach i agencyjnych warunkach uczestnictwa w projektach. 1 jokaz dodał reakcję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
górski_pszczelarz 1 Zgłoś górski_pszczelarz 1 Napisano 5 Marca 2019 Coś już może wiadomo jak sytuacja z podpisywaniem umów indywidualnych na sprzęt? Nie chce dzwonić niepotrzebnie i zawracać głowy osobom odpowiedzialnym dlatego piszę na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr_S 205 Zgłoś Piotr_S 205 Napisano 5 Marca 2019 Nasze umowy jeszcze nie podpisane. Damy znać, mamy obietnicę, że dowiemy się o momencie podpisu jeszcze zanim poczta do nas dotrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
górski_pszczelarz 1 Zgłoś górski_pszczelarz 1 Napisano 5 Marca 2019 ok to nie zawracam więcej gitary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baru 83 Zgłoś baru 83 Napisano 5 Marca 2019 stan rodzin musi być taki sam jak w poprzednim projekcie stan rodzin na dzień 30 września 2017r. to jest wyznaczone przez agencję tego nie zmienimy Czy tutaj nie ma pomyłki ? przecież mamy 2019 Ustalmy termin na piętnastego. Da Wam to trochę więcej czasu na spokojne przemyślenie przyszłorocznych zakupów. Czyli Państwo "zamraża " rozwój pszczelarstwa ? Kto w ogóle godzi się na takie zasady ,co ma zrobić nowy pszczelarz który kupił w tamtym roku 100 rodzin ? Ja rozumie że Polanka nie ma tutaj nic do gadania ale należało by się wiedzieć kto to wymyślił . Kto odpowiada . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roburus 34 Zgłoś roburus 34 Napisano 6 Marca 2019 Przyczyną nie podpisania umów może być rezygnacja szefa KOWR. https://warszawawpigulce.pl/szef-rzadowej-agencji-stracil-stanowisko/?fbclid=IwAR33rLlme8bQ5OSYYxXa_mK3zk1Z-GHu1tbiXivR1jnU46A-QCa9WyGb3Ts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roburus 34 Zgłoś roburus 34 Napisano 6 Marca 2019 Umowa podpisana, Darek lada dzień roześle umowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafał 4 Zgłoś rafał 4 Napisano 9 Marca 2019 a czy są jakieś redukcje dla pszczelarzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
himek1 2 Zgłoś himek1 2 Napisano 10 Marca 2019 Witam koniec zmian w umowach na sprzęt zakupy przez pszczelarzy przekroczone o 12% dzisiaj drukuję umowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil 16 Zgłoś Kamil 16 Napisano 13 Marca 2019 Umowę mam , jutro wysyłam podpisane. To już jest ostateczna umowa bez cięć? Można wpłacać i kupować sprzęt? Czy trzeba czekać na odesłanie podpisanej umowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bortys2001 0 Zgłoś bortys2001 0 Napisano 25 Marca 2019 Nie otrzymałem umowy, czy się nie załapałem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roburus 34 Zgłoś roburus 34 Napisano 31 Marca 2019 Nie otrzymałem umowy, czy się nie załapałem? Nie załapali się Ci, którzy nie wysłali wniosku do dnia składania wniosku. Jest sporo osób, którzy składali wniosek o sprzęt po terminie. Darek nie może zamówić więcej niż to co zgłoszą pszczelarze a termin jest ograniczony przez KOWR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szern 0 Zgłoś Szern 0 Napisano 7 Kwietnia 2019 Nie żebym miał pretensje, jestem nowy i sam sobie jestem winien. Jednak chciałbym zwrócić Wam uwagę, że wartość informacyjna tego forum dla nowej osoby jest zerowa. Napisano 05 marzec 2019 - 19:14 Nasze umowy jeszcze nie podpisane. Damy znać, mamy obietnicę, że dowiemy się o momencie podpisu jeszcze zanim poczta do nas dotrze. Napisano 06 marzec 2019 - 21:20 Umowa podpisana, Darek lada dzień roześle umowy W dalszym ciągu nie wiem jakie były terminy, gdzie były wnioski itp. Może powinienem śledzić inny wątek, a może inne forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr_S 205 Zgłoś Piotr_S 205 Napisano 7 Kwietnia 2019 Powinieneś śledzić forum, ale i główną stronę, gdzie zamieszczamy materiały kompletne. Ponieważ jesteś nowy, dobrze byłoby, byś któregoś wieczorka zadzwonił do kogoś prowadzącego któryś z projektów. Po takiej rozmowie będziesz zorientowany jak to działa i poruszanie się w tych lapidarnych wpisach nie sprawi ci problemu. Namiary znajdziesz w zakładce Kontakt na stronie głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach