Skocz do zawartości
joper

Profesjonalne zdjęcia do sklepu

Rekomendowane odpowiedzi

Prowadzę małą firmę i chcę zamówić profesjonalne zdjęcia ale nie wiem jaki rodzaj wybrać bo nie znam się na tych wszystkich nazwach, packshot, ghost, aranżowane. Ktoś może wytłumaczyć po ludzku co to jest i co mi się przyda do sklepu internetowego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Packshot to po prostu zdjęcie produktu na białym tle, takie klasyczne jakie widzisz w każdym sklepie internetowym, klient widzi produkt bez żadnych dodatków i może ocenić jak wygląda. Ghost mannequin albo zdjęcie duch to zdjęcie ubrania bez modela, jakby ubranie stało samo, efekt jest taki że widać kształt i krój. Zdjęcia aranżowane to produkt w jakimś otoczeniu, z dodatkami, klimatyczne, bardziej do social mediów i kampanii niż do karty produktu. Do podstawowego sklepu internetowego potrzebujesz przede wszystkim packshoty i ewentualnie jedno ładne zdjęcie aranżowane do bannera czy reklamy. Szczegółowy opis co obejmuje każda usługa znajdziesz na https://andrzejstajer.pl/oferta/ i tam możesz też zorientować się w cenach.

Jest to doświadczony fotograf, który specjalizuje się w tego typu fotografii, polecam się skontaktować i zobaczysz czy możesz sobie na to pozwolić w firmie czy nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi