Skocz do zawartości
Karpacki

sprzedam lub zamienię

Rekomendowane odpowiedzi

Podobnie jak w powyższej wiadomości mam w nadmiarze kilka egzemplarzy czasopisma "Pszczelarz" z okresu okupacji. Mogę sprzedać lub zamienić na jakiś inny egzemplarz  literatury   Chętnie na jakiś egzemplarz Pszczelnictwa Polskiego z 1946 lub 1947 roku. Pozdrawiam.

Pszczelarz.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak w temacie wątku sprzedam lub zamienię dość dużą ilość literatury pszczelarskiej.  Przedmiotem oferty jest około 80 pozycji  książek i broszur o tematyce pszczelarskiej. oprócz tego jest w ofercie dość duża ilość czasopism i to nie tylko Pszczelarstwa , ale także innych tytułów niektóre sięgają także numerów z okresu międzywojennego. Mam także trochę numerów czasopisma Pszczelarz, które wychodziło w czasie okupacji niemieckiej w języku polskim  głównie w Krakowie. Na zdjęciach pokazuję część tego co stanowi u mnie nadmiary i co mogę odsprzedać , lub zamienić  na inne pozycje, dzięki którym mógł bym powiększyć zasadniczy zbiór.  Zachęcam do współpracy i propozycji w tej sprawie. Kolekcjonerstwo to na prawdę piękne zajęcie doskonale uzupełniające prawdziwą pasję z jaką w pszczelarstwie mamy często do czynienia. Pozdrawiam serdecznie.

DSCF2332.JPG

DSCF2333.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi