werne 0 Zgłoś werne 0 Napisano 21 Lutego Szukam dobrej okleiniarki do MDF i innych płyt meblowych. Teraz oklejam ręcznie, ale przy większej ilości zamówień to już zaczyna być nie do ogarnięcia. Chciałbym coś, co przyspieszy robotę, ale jednocześnie nie rozwali mi budżetu. Ktoś może polecić coś sprawdzonego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
serevski 0 Zgłoś serevski 0 Napisano 21 Lutego Ręczne oklejanie przy większej ilości roboty to masakra, dobrze, że myślisz o automacie. Jak chcesz coś solidnego do MDF-u, to warto zobaczyć ofertę tutaj: https://www.lazzuri.pl/produkty/okleiniarki/. Mają różne modele, zależnie od budżetu i potrzeb, ale generalnie sprzęt dobrze się sprawdza i nie robi problemów. Ja kiedyś kupiłem tanią okleiniarkę, która niby miała być „dobra na start”, ale więcej czasu spędzałem na jej ustawianiu niż na pracy. Lepiej od razu zainwestować w coś sprawdzonego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karpacki 237 Zgłoś Karpacki 237 Napisano 24 Lutego Kupię książkę jak na załączonym zdjęciu. Proszę o informacje na priw. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach