Atena 95 Zgłoś Atena 95 Napisano 15 Marca https://www.sadownictwo.com.pl/wsparcie-dla-pszczelarzy-pierwszy-nabor-wnioskow-w-kwietniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robinhuud 274 Zgłoś robinhuud 274 Napisano 15 Marca Widać jakiś cichutki warszawski ruch wiosenny. Jutro nasiadówka Zespołu przy MRiRW, potem szkolenie w ARiMR i 25 marca zjazd PZP. Sądząc po zatroskaniu losem polskich organizacji pszczelarskich zorganizuje go firma Łysoń z firmą o lekko mylącej nazwie "Fundacja Apikultura". A Polanka jeszcze przed oblotem wiosennym, chociaż na południu u jokaza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jokaz 94 Zgłoś jokaz 94 Napisano 15 Marca 47 minut temu, robinhuud napisał: chociaż na południu u jokaza... Od miesiąca ptaszki ćwierkają, że ktoś od Łysina ma przejąć władzę w PZP ale czy to prawda 🤔 tego nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robinhuud 274 Zgłoś robinhuud 274 Napisano 15 Marca - Jako człek wrażliwy na łzy pszczelarskie pomyślałem o przekazaniu 1,5% na fundację Apikultura. Ale okazało się w KRS, że to nie fundacja o jakiej myślałem, a przedsiębiorstwo i do tego bez statusu organizacji pożytku publicznego. - To ma być tylko zjazd sprawozdawczy. Jednak w wiodącej organizacji nigdy nic nie wiadomo. Dziurawy statut można cwancigami omijać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach