robinhuud 274 Zgłoś robinhuud 274 Napisano 16 Kwietnia 2022 Panowie naukowcy z UMCS – twórcy WAXO zwrócili się m in do mnie z prośbą rozpropagowania wśród pszczelarzy ankiety na temat tego przyrządu, co z dużą przyjemnością czynię. Proszę zainteresowanych jakością polskiego wosku o wypełnienie jej – posłuży to dopasowaniu waxo do potrzeb pszczelarzy i nie tylko pszczelarzy. Osobiście wierzę mocno w to, że przyrząd ten spowoduje przełom odnośnie jakości polskiej i nie tylko polskiej węzy. Link do ankiety: https://forms.gle/zS6htp6cxJyHe67E7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baru 83 Zgłoś baru 83 Napisano 19 Kwietnia 2022 Ograniczenie ankiety tylko do przedstawicieli koła(czyt; członek zarządu) i niezrzeszonych a gdzie członek koła ? Cytat 1) Wypełniam ankietę jako: * pszczelarz niezrzeszony w kołach pszczelarskich przedstawiciel koła pszczelarskiego producent węzy pszczelej Inne: Wypełniłem jako przedstawiciel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atena 109 Zgłoś Atena 109 Napisano 20 Kwietnia 2022 Wypełniłem JA jako JA... Próbuję zachęcić szersze grono, potencjalnie zainteresowanych, do wyrażenia opinii w temacie węzy/wosku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach