Adam Węza 0 Zgłoś Adam Węza 0 Napisano 21 Lutego 2022 Witam wszystkich Rozpoczynam ten temat, aby poruszyć wszystkich chetnych do wspólnej pracy. Praca będzie polegać na tym. Wy będziecie zadawać pytania, a ja będę odpowiadać szczerze. Reprezentuje producenta węzy I z chęcią odpowiem na nurtujące wszystkich pytania. Nie odpowiadam na pytania odnośnie cen! Nie reklamuje tu swojego zakładu! Jestem do waszej dyspozycji. Dyskusja czysto edukacyjna. Zapraszam....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArkadiuszC 9 Zgłoś ArkadiuszC 9 Napisano 24 Lutego 2022 W dniu 21.02.2022 o 21:35, Adam Węza napisał: Witam wszystkich Rozpoczynam ten temat, aby poruszyć wszystkich chetnych do wspólnej pracy. Praca będzie polegać na tym. Wy będziecie zadawać pytania, a ja będę odpowiadać szczerze. Reprezentuje producenta węzy I z chęcią odpowiem na nurtujące wszystkich pytania. Nie odpowiadam na pytania odnośnie cen! Nie reklamuje tu swojego zakładu! Jestem do waszej dyspozycji. Dyskusja czysto edukacyjna. Zapraszam....... Temat stary jak sama węza - jak wykrywacie domieszki np. parafiny w wosku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam Węza 0 Zgłoś Adam Węza 0 Napisano 24 Lutego 2022 19 minut temu, ArkadiuszC napisał: Temat stary jak sama węza - jak wykrywacie domieszki np. parafiny w wosku? Witam Panie Arkadiuszu Badania laboratoryjne. Próbka jest wysyłana do laboratorium. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borden 20 Zgłoś Borden 20 Napisano 25 Lutego 2022 Rozumiem, że próbka partii wosku przeznaczonego do produkcji jest badana, a nie 2 kg przesłane przez "Kowalskiego" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam Węza 0 Zgłoś Adam Węza 0 Napisano 25 Lutego 2022 13 godzin temu, Borden napisał: Rozumiem, że próbka partii wosku przeznaczonego do produkcji jest badana, a nie 2 kg przesłane przez "Kowalskiego" ? Witam i przepraszam za późną odpowiedź, byliśmy w trasie u klientów. Pana tok rozumowania jest jak najbardziej słuszny. Cała partia MUSI być zbadana aby mogła wyjść z zakładu pewna. To właśnie to wkładacie do ula i musicie być spokojni! I my 😉 Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach