Miki663 Zgłoś Miki663 Napisano 12 Grudnia 2021 Witam. Moje pytanie: czy ktoś z szanownych polankowiczów zajmuje się może wykonywaniem etykiet z motywem polankowym? sądze że SPP Polanka zasługuje na własne etykiety ( chyba że są takowe dostępne, a ja po prostu przeoczyłem temat. Jeśli tak to z góry przepraszam😅) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pszczółka Agata Zgłoś Pszczółka Agata Napisano 12 Grudnia 2021 Zajmowałam się tym tematem w zeszłym roku, ale prawdę mówiąc, sprawa utknęła w martwym punkcie, ponieważ nie ma nikogo, kto mógłby napisać odpowiedni skrypt - tu myślałam o etykiecie edytowalnej ze strony. Można by było również etykietę taką zrobić w PDFie do pobrania, ale to również wiąże się z narzędziami do edycji. Ewentualnie mogłaby to być etykieta zupełnie "goła" do uzupełnienia pieczątką z danymi. Taki projekt jest najbardziej realny, ale do dyspozycji byłby zapewne tylko mój osobisty projekt bez możliwości zmian (bo wiąże się to z kosztami). Ja po prostu zrobiłam taką etykietę dla siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miki663 Zgłoś Miki663 Napisano 12 Grudnia 2021 Godzinę temu, Pszczółka Agata napisał: Zajmowałam się tym tematem w zeszłym roku, ale prawdę mówiąc, sprawa utknęła w martwym punkcie, ponieważ nie ma nikogo, kto mógłby napisać odpowiedni skrypt - tu myślałam o etykiecie edytowalnej ze strony. Można by było również etykietę taką zrobić w PDFie do pobrania, ale to również wiąże się z narzędziami do edycji. Ewentualnie mogłaby to być etykieta zupełnie "goła" do uzupełnienia pieczątką z danymi. Taki projekt jest najbardziej realny, ale do dyspozycji byłby zapewne tylko mój osobisty projekt bez możliwości zmian (bo wiąże się to z kosztami). Ja po prostu zrobiłam taką etykietę dla siebie. A może Pani przesłać chociaż zdjęcie tej etykiety? Tak z ciekawości chciałbym zobaczyć jak to wygląda🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pszczółka Agata Zgłoś Pszczółka Agata Napisano 13 Grudnia 2021 Jeżeli ktoś będzie jeszcze chciał obejrzeć, to będę wysyłać na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miki663 Zgłoś Miki663 Napisano 13 Grudnia 2021 Dziękuje🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baru Zgłoś baru Napisano 14 Grudnia 2021 W dniu 13.12.2021 o 09:23, Pszczółka Agata napisał: Jeżeli ktoś będzie jeszcze chciał obejrzeć, to będę wysyłać na priv. Bardzo ładne . Pytanko techniczne w jakim programie robione ,chodzi mi najbardziej o tło,konkretnie o nasycenie kolorów - tonację . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pszczółka Agata Zgłoś Pszczółka Agata Napisano 15 Grudnia 2021 Zbadam ten temat, bo nie wiem, i dam odpowiedź niebawem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach