Skocz do zawartości
81 postów w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Czy mi się wydaje, czy może szukam nie tam gdzie trzeba, ale czy to możliwe żeby zarząd wiodącej organizacji pszczelarskiej w kraju nie znalazł czasu na to by na swojej stronie internetowej zamieścić życzeń z okazji Świąt Bożego Narodzenia? To już tak daleko poszło??? A może to chęć odróżnienia się od:

https://pzp.biz.pl/2024/12/20/swiateczne-zyczenia-3/

???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy rok bieży...  Czas na ogląd wydarzeń z mijającego...

Jak ktoś kolejny ci powie żeś pijany - to idź i połóż się spać!   A jak ktoś  kolejny cię przekonuje że jesteś, na tym portalu, czarną owcą (baranem?), jonaszem,    ze zdiagnozowaną /przez pszczelarza/ demencją, skażony przynależnością do ZSL/PSL to co powinieneś zrobić?  Wzorem tatrzańskich niedźwiadków - zaległem w gawrze na zimową drzemkę, oczekując ...na kwitnące krokusy.  Co prawda halny obudził ale widzę że nic tu po mnie... Nawet św. Ambroży nie natchnął nikogo by złożył współbraciom, w wierze i na niwie pszczelarskiej,   życzenia - jak dobry obyczaj nakazuje...

Czas wracać do gawry... Dooooobraaaaaanooooc....

PS. Przy mojej gawrze zakwitł jaśmin żółty... i jak tu zasnąć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi