Skocz do zawartości
Piotr_S

Nowy moderator

61 postów w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Bywało różnie. Jeśli będę się szczegółowo rozpisywał, wejdziemy w rozpamiętywanie. Nie chcę tego, nie lubię i nie zamierzam, a jeśli się deklaruje chęć współpracy, wręcz nie wolno tego robić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy nie czas dać SPOKÓJ nowemu adminowi??? 

Niech czyni  powinność jakiej się podjął. Też uważam, że nieco się pogubił na starcie ale ... kto uważa że jest bez grzechu, niech dalej rzuca kamieniami. Dajcie mu 100 dni.  Chętnych  do działania nie było, do krytykowania - skrzyknęli się z różnych stron. Kluczowe pytanie; PO CO? Przypomnieć się że TU BYLI???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korzystając z praw jaki mi nadał Prezes wraz z tytułem hejtera - Przyjacielu, spokojnie. Tu i tak gorzej być nie może.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Borowy napisał:

Korzystając z praw jaki mi nadał Prezes wraz z tytułem hejtera - Przyjacielu, spokojnie. Tu i tak gorzej być nie może.

To czego tu szukasz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Notatka moderatora - ldawid

Panie/Panowie - Koleżanki i Koledzy. Czas igrzysk dobiega już końca.   Proszę o powstrzymanie się od kłótni/prowokowania do nich, bezkarnego obrażania interlokutorów jak i od szermowania niesprawdzonymi krzywdzącymi informacjami. Zachowania powyższe będą tu napiętnowane. Kultura wypowiedzi obowiązuje każdego. Zaczniemy od tego. Trzymajmy fason.

W kwestiach związanych z funkcjonowaniem Forum, zapraszam TU 

Dziękuję za uwagę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, kretyn napisał:

Gdzie tu jest mój były prezes? 

Dlaczego typ nie odpowiada dlaczego Pan Dylon wywalił go z moderatora?

Panie były prezesie , może odwagi?

Kolega, jak pamiętam, prosił o usunięcie swojego konta. Dwukrotnie. I wrócił po raz trzeci by siać swoimi wpisami nie o pszczołach, nie o pszczelarstwie i nawet nie o forum ale zawsze (!) o osobach. O daro, o Karpackim, o jokazie, o robinhuudzie a teraz o mnie i o Idawidzie. Pewnie nie wszystkich "zaczepionych" pamiętam. Zaczynało się zapewnieniami o szacunku, kończyło inwektywami. To jest stanowczo sprzeczne z regulaminem forum. Nie zajmujemy się tu każdym z użytkowników z osobna i po kolei a wpisy kolegi są niestety zwykłym spamem.

Prośba o usunięcie konta jest zawsze spełniana i niemożliwa do wycofania. To kwestia techniczna. Usunięte to usunięte. Sam użytkownik może co prawda wrócić z inną tożsamością ale jedynie postępując zgodzie z regulaminem. Informuję, że wpisy kolegi nie zostały wykasowane a jedynie ukryte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie i Panowie.

W związku ze zwiększonymi zadaniami jakie czekają mnie z nadejściem Nowego Roku na pozostałych Forach, gdzie zobowiązałem się do większego nakładu swoich sił w ich rozwój :P wystąpiłem z oficjalną prośbą do Kierownictwa SPP Polanka, o zdjęcie mi uprawnień Moderatora.

Chciałbym w tym miejscu Kierownictwu oraz wszystkim członkom SPP Polanka podziękować za możliwość współpracy - chociaż w tak skromnym przedziale czasowym. Dziękuję swoim interlokutorom za przyjęcie mnie, do grona dyskutantów. Będę mile wspominał każdego z Was.

Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku.

Pozdrawiam ... Leszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to jest „małe l” – dawid, czy „duże i” – dawid? Gdybym kiedyś potrzebował z jakiegoś powodu wyguglać wybitnego profesjonalistę. Ładna zmyłka w stringu alfanumerycznym - gratulacje. Czy jak zaguglam, nie wyskoczy mi Paulo Sousa?😜.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koza z domu wyprowadzona, ale czy to wystarczy. Życzę naszej Polance, aby ciągle kwitła,żeby nie było tak, że o losie 1600 osób decydowało coś ponad 20. Kluby  zapoczątkowane przez poprzedni zarząd to bardzo dobra inicjatywa. Może to coś zmieni. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, robinhuud napisał:

Czy jak zaguglam, nie wyskoczy mi Paulo Sousa?😜.

Cóż, wielkie podobieństwo jest. Trafiony- zatopiony.

9 godzin temu, tarczewski napisał:

Kluby  zapoczątkowane przez poprzedni zarząd to bardzo dobra inicjatywa. Może to coś zmieni. Pozdrawiam.

Będzie tak. Przyjdzie taki czas kiedy jednostki odejdą a kluby zostaną bo coś ludzi będzie łączyć.

Taka to przepowiednia moja.

Również pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 31.12.2021 o 16:57, ldawid napisał:

:P wystąpiłem z oficjalną prośbą do Kierownictwa SPP Polanka, o zdjęcie mi uprawnień Moderatora.

Chciałbym w tym miejscu Kierownictwu oraz wszystkim członkom SPP Polanka podziękować za możliwość współpracy - chociaż w tak skromnym przedziale czasowym. Dziękuję swoim interlokutorom za przyjęcie mnie, do grona dyskutantów. Będę mile wspominał każdego z Was.

Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku.

Pozdrawiam ... Leszek

Nie zaglądałam tu długo i nie ukrywam zaskoczenia.

Niemniej jednak choć zawsze byłam zagorzałą przeciwniczką moderacji nie ukrywam rozczarowania z powodu takiej decyzji.

Nie wyglądasz na takiego, który ustępuje z placu boju z powodów czysto prozaicznych .

Mam nadzieję, że "Kierownictwo SPP Polanka " zajmie oficjalne stanowisko co do Twojej decyzji.

Ja ze swojej strony wyrażam ubolewanie i nadzieję, że sìę nie złamiesz tak po prostu.

Dużo zdrowia, jeszcze więcej samozaparcia  w działaniu w osiągnięciu celu z dalekowzroczną persektywą .

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi