Piotr_S Zgłoś Piotr_S Napisano 25 Października 2021 Bywało różnie. Jeśli będę się szczegółowo rozpisywał, wejdziemy w rozpamiętywanie. Nie chcę tego, nie lubię i nie zamierzam, a jeśli się deklaruje chęć współpracy, wręcz nie wolno tego robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atena Zgłoś Atena Napisano 25 Października 2021 Czy nie czas dać SPOKÓJ nowemu adminowi??? Niech czyni powinność jakiej się podjął. Też uważam, że nieco się pogubił na starcie ale ... kto uważa że jest bez grzechu, niech dalej rzuca kamieniami. Dajcie mu 100 dni. Chętnych do działania nie było, do krytykowania - skrzyknęli się z różnych stron. Kluczowe pytanie; PO CO? Przypomnieć się że TU BYLI??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borowy Zgłoś Borowy Napisano 25 Października 2021 Korzystając z praw jaki mi nadał Prezes wraz z tytułem hejtera - Przyjacielu, spokojnie. Tu i tak gorzej być nie może. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jokaz Zgłoś jokaz Napisano 25 Października 2021 3 godziny temu, Borowy napisał: Korzystając z praw jaki mi nadał Prezes wraz z tytułem hejtera - Przyjacielu, spokojnie. Tu i tak gorzej być nie może. To czego tu szukasz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ldawid Zgłoś ldawid Napisano 26 Października 2021 Notatka moderatora - ldawid Panie/Panowie - Koleżanki i Koledzy. Czas igrzysk dobiega już końca. Proszę o powstrzymanie się od kłótni/prowokowania do nich, bezkarnego obrażania interlokutorów jak i od szermowania niesprawdzonymi krzywdzącymi informacjami. Zachowania powyższe będą tu napiętnowane. Kultura wypowiedzi obowiązuje każdego. Zaczniemy od tego. Trzymajmy fason. W kwestiach związanych z funkcjonowaniem Forum, zapraszam TU Dziękuję za uwagę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr_S Zgłoś Piotr_S Napisano 26 Października 2021 Godzinę temu, kretyn napisał: Gdzie tu jest mój były prezes? Dlaczego typ nie odpowiada dlaczego Pan Dylon wywalił go z moderatora? Panie były prezesie , może odwagi? Kolega, jak pamiętam, prosił o usunięcie swojego konta. Dwukrotnie. I wrócił po raz trzeci by siać swoimi wpisami nie o pszczołach, nie o pszczelarstwie i nawet nie o forum ale zawsze (!) o osobach. O daro, o Karpackim, o jokazie, o robinhuudzie a teraz o mnie i o Idawidzie. Pewnie nie wszystkich "zaczepionych" pamiętam. Zaczynało się zapewnieniami o szacunku, kończyło inwektywami. To jest stanowczo sprzeczne z regulaminem forum. Nie zajmujemy się tu każdym z użytkowników z osobna i po kolei a wpisy kolegi są niestety zwykłym spamem. Prośba o usunięcie konta jest zawsze spełniana i niemożliwa do wycofania. To kwestia techniczna. Usunięte to usunięte. Sam użytkownik może co prawda wrócić z inną tożsamością ale jedynie postępując zgodzie z regulaminem. Informuję, że wpisy kolegi nie zostały wykasowane a jedynie ukryte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ldawid Zgłoś ldawid Napisano 31 Grudnia 2021 Panie i Panowie. W związku ze zwiększonymi zadaniami jakie czekają mnie z nadejściem Nowego Roku na pozostałych Forach, gdzie zobowiązałem się do większego nakładu swoich sił w ich rozwój wystąpiłem z oficjalną prośbą do Kierownictwa SPP Polanka, o zdjęcie mi uprawnień Moderatora. Chciałbym w tym miejscu Kierownictwu oraz wszystkim członkom SPP Polanka podziękować za możliwość współpracy - chociaż w tak skromnym przedziale czasowym. Dziękuję swoim interlokutorom za przyjęcie mnie, do grona dyskutantów. Będę mile wspominał każdego z Was. Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Pozdrawiam ... Leszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robinhuud Zgłoś robinhuud Napisano 1 Stycznia 2022 Czy to jest „małe l” – dawid, czy „duże i” – dawid? Gdybym kiedyś potrzebował z jakiegoś powodu wyguglać wybitnego profesjonalistę. Ładna zmyłka w stringu alfanumerycznym - gratulacje. Czy jak zaguglam, nie wyskoczy mi Paulo Sousa?😜. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarczewski Zgłoś tarczewski Napisano 1 Stycznia 2022 Koza z domu wyprowadzona, ale czy to wystarczy. Życzę naszej Polance, aby ciągle kwitła,żeby nie było tak, że o losie 1600 osób decydowało coś ponad 20. Kluby zapoczątkowane przez poprzedni zarząd to bardzo dobra inicjatywa. Może to coś zmieni. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jokaz Zgłoś jokaz Napisano 1 Stycznia 2022 10 godzin temu, robinhuud napisał: Czy jak zaguglam, nie wyskoczy mi Paulo Sousa?😜. Cóż, wielkie podobieństwo jest. Trafiony- zatopiony. 9 godzin temu, tarczewski napisał: Kluby zapoczątkowane przez poprzedni zarząd to bardzo dobra inicjatywa. Może to coś zmieni. Pozdrawiam. Będzie tak. Przyjdzie taki czas kiedy jednostki odejdą a kluby zostaną bo coś ludzi będzie łączyć. Taka to przepowiednia moja. Również pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pytla Zgłoś pytla Napisano 2 Stycznia 2022 W dniu 31.12.2021 o 16:57, ldawid napisał: wystąpiłem z oficjalną prośbą do Kierownictwa SPP Polanka, o zdjęcie mi uprawnień Moderatora. Chciałbym w tym miejscu Kierownictwu oraz wszystkim członkom SPP Polanka podziękować za możliwość współpracy - chociaż w tak skromnym przedziale czasowym. Dziękuję swoim interlokutorom za przyjęcie mnie, do grona dyskutantów. Będę mile wspominał każdego z Was. Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Pozdrawiam ... Leszek Nie zaglądałam tu długo i nie ukrywam zaskoczenia. Niemniej jednak choć zawsze byłam zagorzałą przeciwniczką moderacji nie ukrywam rozczarowania z powodu takiej decyzji. Nie wyglądasz na takiego, który ustępuje z placu boju z powodów czysto prozaicznych . Mam nadzieję, że "Kierownictwo SPP Polanka " zajmie oficjalne stanowisko co do Twojej decyzji. Ja ze swojej strony wyrażam ubolewanie i nadzieję, że sìę nie złamiesz tak po prostu. Dużo zdrowia, jeszcze więcej samozaparcia w działaniu w osiągnięciu celu z dalekowzroczną persektywą . Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach