ulabozek2 10 Zgłoś ulabozek2 10 Napisano 8 Września 2023 W najnowszym, dzisiejszym filmie Pszczelara promuje miód z polskich pasiek. Wygląda jak milion dolarów i jak pięknie mówi. Ten film przebije w popularności trzy poprzednie ( tak przeczuwam). Na bank ją zaproszą do tv na pogadankę o miodzie. Świetna robota Natalio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baru 82 Zgłoś baru 82 Napisano 8 Września 2023 Troszkę to ""po łebkach" Oczywiście zapodać hasła w TV jak najbardziej, a szukać prawdziwej wiedzy trzeba szukać w literaturze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulabozek2 10 Zgłoś ulabozek2 10 Napisano 15 Lutego https://vm.tiktok.com/ZGeSPkcxv/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gida 4 Zgłoś gida 4 Napisano 18 Września Brakuje konkretnych akcji, a to przecież mogłoby wiele dać. Chodzi o coś w takim stylu, jak robią to oni - https://www.babymetka.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atena 108 Zgłoś Atena 108 Napisano 20 Września Jest takie fajne powiedzenie... weźmy się i ZRÓBCIE... Pytanie proste, banalne - KTO MA SIĘ TYM ZAJĄĆ??? Odpowiedź jest równie banalna, prosta, oczywista - samorządne, samodzielne ORGANIZACJE PSZCZELARSKIE!!! Jak to robią? A to każdy może ocenić, patrząc przez pryzmat organizacji do której należy. Ja jestem w komfortowej sytuacji - nie należę do żadnej i dlatego mogę oceniać jako wolny strzelec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atena 108 Zgłoś Atena 108 Napisano 30 Września No i znowu pszczelarze będą mieli z górki... Na zamku Grodziec, gdzie co roku odbywało się w pierwszy weekend października, Święto Miodu i Wina święta takiego nie będzie... W połowie miesiąca będzie tylko jakieś święto wina(?). Już bez miodu... Dziwić nieco może owe święto, jako że trudno jechać na szczyt wulkanu serpentyną aby degustować wina, a po ocenie trunków nawet wyspać się nie będzie gdzie /chyba w namiotach na podzamczu(?)/ to raczej karkołomna perspektywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robinhuud 274 Zgłoś robinhuud 274 Napisano 30 Września Ateno, wsadź sobie gdzieś ów Grodziec. Konfitury stoją na innej półce i inaczej promuje się polskie miody. Zaczynam również jarać po co skupowane są mrożone obnóża: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lech 78 Zgłoś lech 78 Napisano 30 Września 4 godziny temu, robinhuud napisał: Ateno, wsadź sobie gdzieś ów Grodziec. Konfitury stoją na innej półce i inaczej promuje się polskie miody. Zaczynam również jarać po co skupowane są mrożone obnóża: Jeżeli tak rzeczywiście jest to szok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atena 108 Zgłoś Atena 108 Napisano 30 Września Miód może być promowany w różnym anturażu - ja starałem się by promocja była w godnym /dla tego produktu/, czasie i miejscu a za taki uważałem imprezy na zamku Grodziec. Kiedyś jadąc przez wieś w ok. Bolesławca zobaczyłem duży napis; Sprzedaję miut... Zbulwersowany zatrzymałem się by zwrócić uwagę ale... sprzedająca pani mnie uprzedziła - co błąd, spytała - a czy zatrzymałby się pan nie widząc błędu? Przyznałem rację i ...kupiłem słoik wrzosowego /bo takiego nie mam/. Jak widać promocja/reklama ma różny wymiar i charakter. W tym wypadku tylko lingwistyczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach