Atena Zgłoś Atena Napisano 14 Lipca 2021 W ramach wsparcia zamieszczam ogłoszenie o chęci kupna miodarki trójramkowej. Okolice Wrocławia. Tel kontaktowy 667 275 700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borek86 Zgłoś Borek86 Napisano 20 Marca Witam, nie bede tworzył nowego tematu, dopisze się do przedmówcy, kupię miodarkę 3 lub 4 ramkową, pod ramke wielkopolską lub uniwersalną,elektryczna lub reczna, warunkiem rozsądna cena, jestem z okolic nowego dworu mazowieckiego ale moge dojechać do osoby z mazowieckiego, prosze pisać na prv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borek86 Zgłoś Borek86 Napisano 3 Kwietnia ponawiam pytanie z Mazowieckiego nikt się nie odezwał a ktokolwiek z polski? jaka kolwiek odezwa mnie ucieszy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Krawczyk Zgłoś Jacek Krawczyk Napisano 13 Kwietnia Mam miodarkę ręczną używaną z stali kwasowej 3 ramkową na ramkę warszawska poszerzana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach