himek1 Zgłoś himek1 Napisano 6 Kwietnia 2021 Witam umowy na zakup sprzętu z listy głównej (zapisy do 15 Października 2020r), wysłane na mejla poprawki wysyłać w mejlach zwrotnych kwota zakupu przekroczona około 15%, nie podnosimy kwot zakupów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil Zgłoś Kamil Napisano 6 Kwietnia 2021 E-maile rozesłane do wszystkich osób z listy głównej? Nie otrzymałem nic na skrzynkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej68 Zgłoś Andrzej68 Napisano 7 Kwietnia 2021 Ja również nie otrzymałem maila z umową, w SPAMIE też nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek_mb Zgłoś maniek_mb Napisano 7 Kwietnia 2021 Koledzy może napiszcie do Darka na adres: sprzet@spp-polanka.org lub telefon od 19-21 do Darka 794375525 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wieslaw65 Zgłoś Wieslaw65 Napisano 8 Czerwca 2021 Witam Nie załapałem się na listę główną. Z tego co mi wiadomo, jestem ujęty na liście rezerwowej. Wobec tego mam pytanie, czy istnieje realna możliwość otrzymania w tym roku dotacji za zakup sprzętu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach