MarcinP 0 Zgłoś MarcinP 0 Napisano 27 Października 2020 Poprzedni wątek jest zamknięty a nigdzie nie mogę znaleźć informacji: 1. Do kiedy trzeba składać deklaracje na dotację (refundację)? 2. Jaka jest maksymalna kwota dofinansowania na sprzęt a jaka na pasiekę wędrowną? 3. Czy dotacje na sprzęt sumują się z pasieką wędrowną, tj czy maksymalna kwota wynikająca z ilości pni dotyczy obu na raz czy odosbno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek_mb 18 Zgłoś maniek_mb 18 Napisano 27 Października 2020 Tutaj kolega ma informacje: https://spp-polanka.org/artykuly/zamowienia-na-sezon-2021-r/ Warunki tu: https://www.arimr.gov.pl/rynki-rolne/wsparcie-rynku-produktow-pszczelich/wsparcie-rynku-produktow-pszczelich-na-lata-2020-2022.html Należało by jak najszybciej skontaktować się z osobami od odpowiednich projektów ale może już być późno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinP 0 Zgłoś MarcinP 0 Napisano 27 Października 2020 Dziękuję No właśnie nie ma informacji do kiedy można się zgłaszać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś Bart 0 Napisano 28 Października 2020 Witam, a kiedy mniej więcej można spodziewać się informacji o akceptacji zgłoszonego zamówienia, a co za tym idzie przystąpić do zamówienia sprzętu? To mój pierwszy wniosek, proszę o wyrozumiałość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jokaz 93 Zgłoś jokaz 93 Napisano 29 Października 2020 W dniu 27.10.2020 o 08:52, MarcinP napisał: Poprzedni wątek jest zamknięty a nigdzie nie mogę znaleźć informacji: 1. Do kiedy trzeba składać deklaracje na dotację (refundację)? 2. Jaka jest maksymalna kwota dofinansowania na sprzęt a jaka na pasiekę wędrowną? 3. Czy dotacje na sprzęt sumują się z pasieką wędrowną, tj czy maksymalna kwota wynikająca z ilości pni dotyczy obu na raz czy odosbno? Składanie deklaracji na sprzęt upłynął 15 października. Temat jest zamknięty. Chyba że jest jakaś lista rezerwowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach