Krzychu 1 Zgłoś Krzychu 1 Napisano 26 Września 2020 Witam, ktoś może posiada takową suszarkę? i się wypowie czy warto?? Suszarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość daro Zgłoś Gość daro Napisano 26 Września 2020 Suszarka jak suszarka . Lepiej większą choć droższą . Pan nie raczył mi odpisać na pytanie kupiłem więc w innej firmie i nie żałuję . Słyszałem skargi na nie sumienność . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil 16 Zgłoś Kamil 16 Napisano 7 Października 2020 Z tego samego źródła słyszałem co Daro, więc kupiłem Konigin i jestem zadowolony. Konigin ma więcej wentylacji : na dole po środku z boku oraz na górze. Na wklejonej przez Ciebie jest 1 anemostat. Bierz większą, Lepiej cieniej rozsypać na większej powierzchni, niż na styk z braku miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzychu 1 Zgłoś Krzychu 1 Napisano 7 Października 2020 Jednak padło na suszarka, myślę ze na kilka kilo w roku styknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vega 82 Zgłoś vega 82 Napisano 9 Października 2020 Też mam Konigin. Bardzo dobra jakość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach