Atena 109 Zgłoś Atena 109 Napisano 17 Października 2021 Arkadiuszu, byłem zielony jak koniczyna /w temacie obrony własnego wizerunku po przez adminów/ i stąd jakoś sam sobie radziłem i TRWAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArkadiuszC 9 Zgłoś ArkadiuszC 9 Napisano 18 Października 2021 12 godzin temu, baru napisał: Tak poważnie ? Czy ty jesteś tym, Arkiem z którym nie raz rozmawiałem? Nawet o ziołomiodach ,zdaje się miałeś je robić bo pytałeś jak . W rozmowie normalny człowiek ,jak każdy, ma swoje problemy , pracę i normalne podejście do życia . Na forum wielki wojownik, czy to tak to miejsce wpływa? Ziolomiod a nie ziolocukier sięgnij głębiej i poszperaj. Dobra literatura jest dostępna. Odpowiem cytatem "ja jestem" - jak na razie na wojownika wyrastasz Ty drogi kolego próbując narzucić wszystkim swój światopogląd a my dalej będziemy tkwić w wielkim błędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArkadiuszC 9 Zgłoś ArkadiuszC 9 Napisano 18 Października 2021 12 godzin temu, Atena napisał: Arkadiuszu, byłem zielony jak koniczyna /w temacie obrony własnego wizerunku po przez adminów/ i stąd jakoś sobie radziłem i TRWAM. I dobrze że trwasz. Wczoraj właściciel centrum pszczelarskiego Łukasiewicz groził mi sądem za jakoby zasugerowanie że ma nielegalny towar na firmie. A prosiłem tylko o informacje jaka różnica jest pomiędzy chińskim/ukraińskim parownikiem a tym jego za 580 zł, no i czekam na pozew. Przezornie zrobiłem zrzuty dyskusji podobnie jak robię tutaj szczególnie pisząc z hornem, robertem w kolejnym wcieleniu i kilkoma innymi. Każdemu się wydaje że jest anonimowy w sieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach