Skocz do zawartości
Marcin_K

Inwert 2017

76 postów w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Jak się nie odwrócisz to zawsze d-pa z tyłu

 

Witam panowie, 
przesyłam komentarze do analizy Apivital. 

Wszystko jest w porządku, konieczna jest tylko konwersja wyników na 100% suchej masy. 

Przeliczone wartości są uszeregowane według ważności. 

1. Woda
- zmierzona 28,8% = 71,2 Brixa (przeliczona) 
- zadeklarowana 70,8 - 71,8 Brixa 

OK! 

2. HMF
- zmierzone 1,75 
- zadeklarowane mniej niż 20 

OK! 

Trzeci Cukry
Glukoza 
- Mierzona 23,46% = 33,2% (w przeliczeniu) 
- oświadczył 27-33% (wartość średnia, o którym mowa do strony 30%) 

Fruktoza 
- mierzone 28,64% = 40,2% (w przeliczeniu) 
- zadeklarował 37 - 43% (podana średnia wartość na stronach www 40%) 

sacharoza
- zmierzone 17,03% = 23,9% (przeliczone) 
- zadeklarowane 27 - 33% (podana średnia wartość na stronach www 30%) 

OK! 

Należy uwzględnić odchylenia pomiarów, które nie są wymienione w analizie. 
Bez zliczania odchyleń pomiaru można stwierdzić, że 3 punkty procentowe pozbawione sacharozy to glukoza. 

Wniosek: 

Szanowny Panie, Rafale,

według twojej analizy pasza APIVITAL jest dokładnie taka sama (OK) z parametrami, które deklarujemy na naszej stronie internetowej www.apivital.pl 

Jeśli nie jesteś pewien , nie wahaj się z nami skontaktować. 

Potwierdź otrzymanie tego e-maila. 


Życzę wielu sukcesów i serdecznie witam. 

Petr HĹŻlek

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...